I ovog ljeta Republika Srpska u znaku uličnog fudbala

ATV
I ovog ljeta Republika Srpska u znaku uličnog fudbala

Šesti jedinstveni turnir u uličnom fudbalu „Jelen kup 2019" održaće se širom Republike Srpske od 04. juna do 30. avgusta ove godine. Prošlogodišnji Jelen kup obilježilo je preko 150 ekipa, 50.000 posjetilaca i više od 1.100 učesnika u ukupno šest gradova.

Ove godine očekuje nas rekordan broj ekipa u svim gradovima sa preko 1.300 direktnih učesnika, što Jelen kup svrstava u jednu od najvećih i najposjećenijih sportskih manifestacija u Republici Srpskoj.

Ekipe sa Pala će imati priliku da započnu ovogodišnju Jelen kup avanturu, jer se prvi turnir dešava u njihovom gradu i to već 3. juna, na terenima Studentskog centra na Koranu. Nakon toga nas očekuju turniri u Gradišci, Bijeljini, Banjaluci, Trebinju i na Sokocu.

Kao i prethodnih godina, i ove godine turnir ima društveno odgovorni karakter, jer će organizatori zajedno sa pokroviteljima i učesnicima prikupljena sredstva tokom manifestacije iskoristiti za nabavku sportske opreme za JU Dom "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Kotizacija za turnir "Jelen kup 2019" u Banjaluci iznosiće 30,00 KM po ekipi, a sav prihod od kotizacija biće usmjeren za nabavku sportske opreme. Ekipe svoje učešće na turniru mogu prijaviti putem njeb stranice www.jelenkup.ba.

Tvorac i organizator turnira je Udruženje "Centar za edukaciju, omladinu i sport" (CES) iz Banjaluke. Generalni pokrovitelj projekta je Jelen pivo, a partner Njilliams kladionice. Podršku projektu su dali gradovi domaćini, kao i Fudbalski savez Republike Srpske, koji je uz projekat od prve godine.

Ovogodišnji turnir održava se pod već dobro poznatim sloganom „Mali fudbal više nije mali".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana