Хет-трик соколова

Горан Андрић
Хет-трик соколова

Источно Сарајево - Фудбалери Славије остварили су трећу узастопну побједу, а другу на гостујућем терену пошто су у Градачцу са убједљивих 3:1 савладали Звијезду. Тако су "соколови" још једном потврдили добре резултате са почетка сезоне и наставили серију без пораза, јер послије шест кола имају три побједе и три ремија.

Од првог минута изабраници Драгана Радовића имали су теренску иницијативу. Стварали су прилике и полуприлике, али нису успјели да савладају домаћег голмана Селмира Бркића у првих 45 минута. У наставку су "соколови" кренули са још офанзивнијом игром и успјели су да пробију бункер Звијезде. У 60. минуту Миљан Говедарица је топовским ударцем са 20 метара затресао мрежу домаће екипе. Тада су домаћи кренули офанзивније према голу Славије, што је остављало "соколовима" доста простора за контранападе. У 80. минуту Звијезда је остала се десет играча на терену пошто је Фикрет Каравдић добио други жути картон. У самом финишу сусрета виђена су чак три поготка. Прво је у 87. минуту Зоран Кокот погодио за 2:0, да би у 89. Недим Оглечевац потврдио славље гостију. Када је разочарана публика у Градачцу мислила да је ово коначан резултат, њихови љубимци су успјели да постигну почасни погодак у 90. минуту преко Уроша Стојанова.

- Показали смо снагу колектива, јединство на терену и сигурно да смо заслужили овакав старт првенства, мада то нико није очекивао. Звијезда није успјела да нам парира, мада су пружили добар отпор у првом полувремену. Поносан сам на момке и драго ми је што смо још једном обрадовали наше навијаче - рекао је најбољи стријелац Славије Зоран Кокот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана