Група навијача Жељезничара дошла на Кошево како би се обрачунала с навијачима ФК Сарајево, ухапшене 4 особе

klix.ba
Група навијача Жељезничара дошла на Кошево како би се обрачунала с навијачима ФК Сарајево, ухапшене 4 особе

Сарајево - Припадници полиције Кантона Сарајево привели су на саслушање четири особе због нарушавања јавног реда и мира, саопштено је из МУП-а КС.

Јутрос у 08:50 часова Прва ПУ је обавијештена да се на јужној страни стадиона "Асим Ферхатовић Хасе", улица Патриотске лиге, општина Центар Сарајево, налазе непознате особе које нарушавају јавни ред и мир.


На мјесто догађаја упућено је више патрола и на макадамском паркингу на локалитету Бетаније полицијски службеници су затекли сљедеће особе: Ш. К., рођен 1995. године у Сарајеву, Ф. С., рођен 1993. године у Сарајеву, Х. С., рођен 1996. године у Сарајеву и З. Е., рођен 1996. године у Сарајеву, гдје су и настањени.

У обављеном разговору исти су изјавили да припадају навијачкој групи ФК Жељезничар те су са групом навијача дошли на наведени стадион како би се физички обрачунали с припадницима навијачке групе ФК Сарајево.

Извршеним обиласком ужег и ширег локалитета око стадиона "Асим Ферхатовић Хасе", пронађено је више дрвених палица и импровизованих металних палица.

Наведене особе су приведене у службене просторије И ПУ и против њих ће бити предузете законом предвиђене мјере. Полицијски службеници настављају рад на потпуном расвјетљавању и документовању наведеног догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана