Glasovo hvala na podršci Izboru

Milan Zubović
Glasovo hvala na podršci Izboru

Banjaluka - Manifestacija "Glasa Srpske" Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske prošle godine doživjela je svoje 61. izdanje dok lagano kreću pripreme za novu akciju.

Tom prilikom direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović zahvalio je na podršci "Banjalučkoj pivari", "Sim impeksu", EIB-u, "Ladi auto" i "Blic netu" bez čije pomoći ne bi bilo moguće realizovati cijeli događaj na visokom nivou.

- Nama u "Glasu Srpske" je drago što su naši prijatelji prepoznali značaj manifestacije koja traje godinama i svaki put na sportsku scenu Republike Srpske donese nešto novo. Njihova podrška najznačajnijem izboru sportista je nemjerljiva i vjerujem da će se naša dobra saradnja nastaviti i narednih godina - izjavio je Dmitrašinović.

PR menadžer "Banjalučke pivare" Milka Stanivuković istakla je da saradnja sa "Glasom" traje već godinama.

- Uvijek nam je drago da podržimo organizaciju koja promoviše sport, što je jedno od strateških opredjeljenja "Banjalučke pivare" u okviru društveno odgovornog djelovanja unutar lokalne zajednice. Čestitam "Glasu" na uspješnosti na tako dugom trajanju Izbora deset najboljih sportista i nastavićemo da sarađujemo i podržavamo ovaj projekat koji promoviše sport i njegov razvoj unutar zajednice u kojoj živimo - izjavila je Stanivukovićeva.

Rukovodilac službe za korporativno komuniciranje kompanije "Blic net" Danijela Marinković-Orlić je naglasila da sa radošću podržavaju sportske manifestacije.

- Duži niz godina sarađujemo i zahvalni smo što smo dio te priče. Kompanija "Blic net" pokušava da uzvrati podršku koju dobija kroz rad u sredinama gdje posluje i da sponzoriše projekat koji promoviše sport. Osjetili smo moralnu obavezu da stimulišemo takav događaj i pružimo podršku omladini. Saradnja sa "Glasom" godina je rasla i "Glas" je iznjedrio projekat koji služi na čast gradu i državi - kazala je Marinković-Orlićeva.

Izvršni direktor "Sim impeksa" Radenko Stanić kazao je da "Glasova" akcija ima veliki odjek i značajna je kao društveni događaj.

- Saradnja između nas i "Glasa" je dobra i konstruktivna na obostrano zadovoljstvo. Izbor deset najboljih sportista jako je koristan događaj zbog dugoročne podrške sportu. Takođe, trebalo bi da budu nagrađeni entuzijasti kojima vrhunski rezultati nisu u prvom planu i koji talentovane sportiste izvode na pravi put - izjavio je Stanić.

Ćejić: Izbor lijepa akcija

Generalni direktor "Lada auta" Željko Ćejić naglasio je da bi akciju "Glasa" trebalo da podrži još više privrednih subjekata nego što je to do sada bio slučaj.

- "Glasovu" akciju podržavamo svake godine i nadamo se i idući put da će biti tako. Izbor sportiste je lijepa akcija i nadam se da će i dalje biti na visokom nivou, jer je to velika tradicija koju ne treba prekidati, pogotovo što našu omladinu svaki dan vrebaju poroci ulice i "zapadna euforija", tako da je dobro da Izbor digne sport na viši nivo kod nas. Svaka firma, ne samo moja, kao i država, treba da podrži ovu manifestaciju - rekao je Ćejić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana