Glas Srpske zahvalio sponzorima na pomoći: Izbor sportiste zvijezda vodilja

Milan Zubović
Glas Srpske zahvalio sponzorima na pomoći: Izbor sportiste zvijezda vodilja

Banjaluka - Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske je jedna od najvrednijih manifestacija koju Srpska ima i kao takva ona mora da bude zvijezda vodilja u sportskom svijetu RS.

Istakli su ovo predstavnici kompanije "m:tel", klinike "Svjetlost" i Radio-televizije Republike Srpske, kojima je direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović uručio zahvalnice za nesebičnu podršku manifestaciji.

- Godinama je "m:tel" tradicionalni prijatelj "Glasove" manifestacije. Poznati smo kao kompanija koja podržava prave vrijednosti i koja je veliki prijatelj sporta, događaja, udruženja i naravno manifestacija poput ove. I narednih godina bićemo uz ovu manifestaciju te pružati podršku i pomoć sportistima u Srpskoj i BiH. Drago mi je da smo ovdje, da smo primili zahvalnicu i hvala "Glasu" što nas je ugostio - izjavila je portparol kompanije "m:tel" Milica Stojaković.

Dugogodišnji medijski partner "Glasa Srpske" je i Radio-televizija Republike Srpske, koja završnu manifestaciju uvijek emituje u direktnom prenosu.

- Saradnja RTRS-a sa "Glasom" je nesporna dok je Izbor deset najboljih sportista najznačajnija manifestacija koja se održava u Srpskoj i prirodna je veza između "Glasa" i RTRS-a. Za nas je čast što svake godine baš mi prenosimo završnu manifestaciju. Čast je biti dio tog tima i nadam se da ćemo u budućnosti produbiti saradnju, učiniti je još kvalitetnijom, tako da naši gledaoci i vaši čitaoci budu još zadovoljniji - kazao je član sportske redakcije RTRS-a Zoran Prnjatović.

Jedan dio manifestacije Izbora deset najboljih sportista je rezervisan za RTRS, koji dodjeljuje nagradu za najuspješniji sportski događaj godine.

- Na to smo posebno ponosni i već nekoliko godina dodjeljujemo pomenutu nagradu. Trudimo se da izaberemo događaj koji je obilježio tu godinu ili se godinama održava pa je zaslužio da ponese nagradu. Posebno nam je drago što su se svi dosadašnji dobitnici jako obradovali, jer je za njih nagrada velika satisfakcija - dodao je Prnjatović.

Direktor "Glasa" Boris Dmitrašinović zahvalio je na ukazanom povjerenju i naglasio da je manifestacija prepoznatljiva i van granica Srpske.

- Polako se spremamo za 62. izdanje, a i sam broj govori da je riječ o tradicionalnom događaju koji je daleko ispred svih ostalih slične vrste. "Glas Srpske" je bio zvijezda vodilja ostalim događajima i svi žele da dostignu naš nivo. Odavno smo prerasli izvornu manifestaciju koja se zvala Izbor deset najboljih sportista Bosanske Krajine dok postajemo prepoznatljivi i van granica Srpske, o čemu svjedoči i veliki broj proslavljenih sportista koji budu naši gosti. Dobar glas o "Glasovoj" manifestaciji daleko se čuje - rekao je Dmitrašinović.

Klinika "Svjetlost"

Direktor klinike "Svjetlost" iz Banjaluke Bojan Kozomara je istakao da manifestaciju pamti još od malih nogu.

- Izbor deset najboljih sportista je nešto što ćemo maksimalno podržavati i to obećavam u ime klinike. Dok sam bio dijete, pamtim manifestaciju i to je nešto što mora da opstane, bez obzira na ono sve što se dešavalo u posljednje vrijeme i na kompletnu situaciju u društvu. Pomoći ću koliko god budem mogao da naša klinika bude uz "Glas". Do sada smo dobro sarađivali i vjerujem da neće biti problema ubuduće - rekao je Kozomara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana