Glas Srpske zahvalio Narodnoj skupštini RS: Zahvalnice Čubriloviću i Dmičiću

Danijel Radujković
Glas Srpske zahvalio Narodnoj skupštini RS: Zahvalnice Čubriloviću i Dmičiću

Banjaluka - "Glas Srpske" uručio je juče zahvalnice predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću i njegovom savjetniku Mili Dmičiću za izuzetan doprinos i zasluge u organizaciji 61. izbora deset najboljih sportista RS.

Čubrilović, koji je bio predsjednik Organizacionog odbora, rekao je da će uvijek podržavati manifestacije koje promovišu sport i da je jedna od njih i "Glasov" Izbor najboljih sportista.

- Velika je stvar za Republiku Srpsku što zahvaljujući "Glasovoj" manifestaciji svake godine može ugostiti olimpijske pobjednike, svjetske i evropske šampione i nagraditi naše najbolje sportiste dajući im podsticaj za još bolje rezultate - kazao je Čubrilović.

On je ocijenio da je i posljednji Izbor deset najboljih sportista protekao u najboljem svjetlu i čestitao "Glasu Srpske" na dobroj organizaciji.

- Za "Glas Srpske" se s pravom može reći da je institucija, jer decenijama ostvaruje dobre rezultate i promoviše vrijednosti našeg društva - istakao je Čubrilović.

Direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović zahvalio je Čubriloviću na podršci u organizaciji posljednjeg izdanja Izbora deset najboljih sportista RS.

- Imali smo odličnu saradnju sa Čubrilovićem i njegovim saradnicima zahvaljujući kojima je organizacija ove velike manifestacije protekla bez najmanjeg problema. "Glas Srpske" je ponosan na sportiste koji su nagrađeni decenijama unazad, jer su izgradili vrhunske karijere i predstavljali Srpsku u svijetu i nastaviće da podržava najuspješnije i najtalentovanije - istakao je Dmitrašinović.

Najbolji

Titulu najboljeg sportiste Republike Srpske ponijela je karatistkinja Nataša Vidović, dok je drugo mjesto pripalo plivaču Mihajlu Čeprkalu, a treće atletičaru Dušanu Babiću. Od četvrtog do desetog mjesta plasirali su se skijašica Tanja Karišik, kajakaš Darko Savić, džudista Mitar Mrdić, rukometaš Stefan Janković, automobilista Goran Dojčinović, na devetom mjestu je odbojkaš Saša Zimonjić, a prvih deset zatvara fudbaler Siniša Radoja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana