Fudbaleri Slavije počinju pripreme: Trojica otišla, stigao samo Lalović

Glas Srpske
Fudbaleri Slavije počinju pripreme: Trojica otišla, stigao samo Lalović

Istočno Sarajevo - Pripreme prvoligaša Slavije za drugi dio šampionata Republike Srpske započeće u ponedjeljak.

Već sada se zna da se na njoj neće pojaviti najbolji igrač Slavije u prvom dijelu sezone Miljan Govedarica, koji je odmah na početku prelaznog roka postao član Zvijezde 09. U međuvremenu klub su napustili još iskusni Goran Popović, koji je odlučio da karijeru nastavi u Travniku, a neće biti ni Japanca Tanaka Soičire. On je raskinuo ugovor sa klubom i još se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

- Veća sada je jasno da ako se dodatno ne pojačamo biće znatno slabiji nego jesenas. Za sada jedino novo ime u našim redovima je Slavijino dijete, igrač Olimpika Milan Lalović, koga nam je tim sa "Otoke" pozajmio na šest mjeseci - naglasio je trener Slavije Dragan Radović.

Strateg prvoligaša iz Istočnog Sarajeva očekuje da će se situacija promijeniti veoma brzo.

- Očekujemo u narednim danima još nekoliko novih igrača, a dovodimo ih sa ciljem da u preostalih šest kola zadržimo mjesto među prvih šest ekipa i plasiramo se u Ligu za prvaka. Za jesenjim šampionom Rudar Prijedorom zaostajemo 10 bodova i daleko smo od borbe za titulu, ali je realnost da na kraju prvenstva zadržimo sadašnju četvrtu poziciju. Cilj nam je da se ekipa dodatno konsoliduje i u narednom prvenstvu pokuša napraviti nešto više - dodao je Radović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana