Фудбалери Рудар Приједора дочекали исплате, па крећу са радом

Д. П.
Фудбалери Рудар Приједора дочекали исплате, па крећу са радом

Приједор - Фудбалерима Рудар Приједора исплаћен је преостали дио дуговања, тако да ће са нормалним радом наставити сутра, за када је била заказана пријатељска утакмица са Подгрмечом из Санског Моста.

- Данас се одржавају тренерски семинари, тако да смо одлучили да са радом наставимо сутра, а сусрет против Подгрмеча одгодили смо за сриједу. Послије тога преостаје нам још "генералка" против Козаре, која је на програму у суботу, 3. марта. Иако се није тренирало осам дана, очекујем да играчи у ове двије посљедње седмице припрема "стисну" и надокнаде пропуштено. Сигурно је да је заостатак велики, али се упорним радом може надокнадити. Вјерујем да се све ово неће одразити на екипу и да ћемо се у наставку сезоне борити за титулу првака и пласман у Премијер лигу равноправно са Звијездом 09 и зворничког Дрином - нагласио је шеф стручног штаба Рудар Приједора Златко Јелисавац.

Предсједник Приједорчана Далибор Мајкић истакао је жаљење због свега шта се дешавало посљедњих дана међу "рударима".

- До свега овог уопште није требало да дође, али, шта је, ту је. Сада нам не преостаје ништа друго него да се надамо да ће Рудар Приједор из свега овог изаћи још јачи, али и да се ова непланирана пауза неће много одразити на играче. Ипак, послије свега овога сада сам мањи оптимиста него прије мјесец у вези с тим да ли ћемо се пласирати у виши ранг или не. Надам се да ће ме играчи демантовати - рекао је Мајкић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана