Fudbaleri Radnika na teškom ispitu u Mostaru: Ne bojimo se šampiona

Igor Stanišić
Fudbaleri Radnika na teškom ispitu u Mostaru: Ne bojimo se šampiona

Bijeljina - Zacrtani cilj u ovom prvenstvu fudbaleri Radnika ispunili su u prošlom kolu kada su obezbijedili plasman u Ligu za prvaka, a kako sada kažu u nastavak šampionata ulaze sa željom da igraju za svoju dušu.

Prva prilika za to biće im subotnje gostovanje na stadionu "Pod Bijelim brijegom", gdje će igrati protiv aktuelnog šampiona Zrinjskog. Na strani Mostaraca u ovom meču neće biti samo kvalitet, nego i tradicija, jer su Bijeljinci u prethodnih devet utakmica na ovom stadionu samo jednom igrali neriješeno uz osam poraza.

- Tradicija protiv Zrinjskog na stadionu "Pod Bijelim brijegom" ubjedljivo je na strani domaćina, ali nam niko ne može zabraniti da se nadamo dobrom rezultatu. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da se kući vratimo neporaženi. U nastavku sezone startovali smo dobro sa dvije pobjede i dva remija, koji su nas doveli u Ligu za prvaka, pa ne vidim razlog zašto u Mostaru ne bismo napravili iznenađenje - naglasio je trener Radnika Mladen Žižović.

Poslije duže pauze u punom trenažnom procesu je Ševko Okić, dok se u štopersku liniju vraća Darko Zec koji se u utakmici protiv Sarajeva povrijedio, pa je propustio mečeve protiv Širokog Brijega i Viteza.

- To su dva igrača, koja mnogo znače za ovu ekipu. Okić će konkurisati za mjesto među 11, dok će Zec sigurno započeti susret. Idemo da se predstavimo u što boljem svjetlu i nadam se najboljem - dodao je Žižović.

Zec se nada da pauza zbog povrede nije ostavila traga i da će pružiti dobru partiju u duelu sa šampionom.

- Nije bilo lako gledati klupske drugove u prethodna dva meča koje sam propustio zbog povrede. Sada će biti mnogo lakše. Idemo da se nadigravamo, a našem rivalu pobjeda je imperativ, ako želi da ostane u trci za titulu. To njihovo moranje naša je šansa - istakao je Zec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana