Фудбалери Радника на тешком испиту у Мостару: Не бојимо се шампиона

Игор Станишић
Фудбалери Радника на тешком испиту у Мостару: Не бојимо се шампиона

Бијељина - Зацртани циљ у овом првенству фудбалери Радника испунили су у прошлом колу када су обезбиједили пласман у Лигу за првака, а како сада кажу у наставак шампионата улазе са жељом да играју за своју душу.

Прва прилика за то биће им суботње гостовање на стадиону "Под Бијелим бријегом", гдје ће играти против актуелног шампиона Зрињског. На страни Мостараца у овом мечу неће бити само квалитет, него и традиција, јер су Бијељинци у претходних девет утакмица на овом стадиону само једном играли неријешено уз осам пораза.

- Традиција против Зрињског на стадиону "Под Бијелим бријегом" убједљиво је на страни домаћина, али нам нико не може забранити да се надамо добром резултату. Сигурно је да ћемо дати све од себе да се кући вратимо непоражени. У наставку сезоне стартовали смо добро са двије побједе и два ремија, који су нас довели у Лигу за првака, па не видим разлог зашто у Мостару не бисмо направили изненађење - нагласио је тренер Радника Младен Жижовић.

Послије дуже паузе у пуном тренажном процесу је Шевко Окић, док се у штоперску линију враћа Дарко Зец који се у утакмици против Сарајева повриједио, па је пропустио мечеве против Широког Бријега и Витеза.

- То су два играча, која много значе за ову екипу. Окић ће конкурисати за мјесто међу 11, док ће Зец сигурно започети сусрет. Идемо да се представимо у што бољем свјетлу и надам се најбољем - додао је Жижовић.

Зец се нада да пауза због повреде није оставила трага и да ће пружити добру партију у дуелу са шампионом.

- Није било лако гледати клупске другове у претходна два меча које сам пропустио због повреде. Сада ће бити много лакше. Идемо да се надигравамо, а нашем ривалу побједа је императив, ако жели да остане у трци за титулу. То њихово морање наша је шанса - истакао је Зец.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана