Fudbaleri Krupe raspucani u kontrolnoj utakmici

Darko Pašagić
Fudbaleri Krupe raspucani u kontrolnoj utakmici

Krupa na Vrbasu - Fudbaleri prvoligaša Krupe pobijedili su u test utakmici drugoligaša BSK sa ubjedljivih 4:1.

Na prvi pogodak čekalo se do 13. minuta, kada je Stefan Tomaš odlično uposlio Elvira Koljića, koji je preciznim udarcem loptu poslao u donji desni ugao nemoćnog Bojana Dobrijevića. Kardinalnu grešku zadnje linije "romantičara" u 46. minutu Koljić je iskoristio za 2:0, a minut kasnije ponovo je pogriješila odbrana Banjalučana, kada je mrežu BSK-a zatresao Slobodan Milanović. U 65. minutu pogriješio je Jao Ji Hen, a to je vješto iskoristio Srđan Zeljković, koji je smanjio na 1:3. U 75. minutu neko od fudbalera banjalučkog drugoligaša je u kaznenom prostoru igrao rukom, a arbitar Srđan Simić je pokazao na penal, koji je u konačnih 4:1 pretvorio 17-godišnji Milan Šamara.

- Raduje me efikasnost u ovom susretu, u kojem su moji igrači, pored četiri postignuta gola, imali još nekoliko prilika. Međutim, težak teren nije im dozvolio da postignu još neki gol. Zadovoljan sam što su u šansama bili Koljić i Milanović, od kojih očekujemo da u šampionatu Republike Srpske postižu pogotke - naglasio je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Strateg tima iz Krupe na Vrbasu zadovoljan je urađenim na Balkani, kod Mrkonjić Grada, gdje su obavili jedan dio priprema.

- Sve je prošlo po predviđenom planu i nemam nijednu zamjerku. Želio bih da zahvalim osoblju hotela "Balkana", kao i ljudima iz mrkonjićke Slobode, koji su nam stalno bili na raspolaganju i obezbijedili optimalne uslove za nesmetan rad - dodao je Starčević.

Narednu provjeru fudbaleri Krupe imaće u četvrtak na svom terenu protiv Slobode iz Novog Grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana