Fudbaleri Krupe doputovali na Zlatibor: Marušić sedmo pojačanje

D. P.
Fudbaleri Krupe doputovali na Zlatibor: Marušić sedmo pojačanje

Banjaluka - Fudbaleri premijerligaša Krupe doputovali su na Zlatibor, gdje će u narednih 12 dana brusiti formu pred debitantski nastup u eliti BiH.

- Kao što se i očekivalo ovdje ćemo imati idealne uslove za rad. Očekujem da se ekipi u narednih dan-dva priključi još jedno pojačanje, a riječ je ofanzivnom veznom Zoranu Marušiću, koji je prošle sezone branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva - naglasio je trener Krupe Slobodan Starčević.

Među putnicima za Srbiju našlo se 29 igrača. To su golmani: Jovan Kutić, Mladen Ilić i Stefan Pupovac, te fudbaleri: Nemanja Damjanović, Dragan Vuković, Dušan Mijić, Stojan Maksimović, Aleksandar Vukotić, Vladimir Tučić, Vladimir Ilić, Perica Guskić, Uroš Mirković, Srđan Malinović, Želimir Đukarić, Miljan Ljubenović, Nikola Dujaković, Draško Lolić, Slobodan Milanović, Stefan Stojanov, Zoran Šamara, Obren Cvijanović, Elvir Koljić i Dejan Gavrić, te pojačanja: Radosav Aleksić, Irfan Jašarević, Zoran Milutinović, Ajdin Redžić, Denis Čomor i Enis Sadiković. Uz šefa stručnog štaba među putnicima su se našli pomoćni treneri Petar Kurćubić i Damir Špica, trener golmana Mirando Petrić, kondicioni trener Marko Mazalica i fizioterapeut Bjelan Krčmar.

Već sutra tim iz Krupe na Vrbasu igraće prvi kontrolni susret protiv Mladosti iz Lučana. Za 2. jul je zakazan susret protiv subotičkog Spartaka, tri dana kasnije rival je Javor iz Ivanjice, a 9. jula Mladost iz Podgorice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana