Фудбалери Козаре започели припреме: Тим по укусу Јанковића

Зоран Вајкић
Фудбалери Козаре започели припреме: Тим по укусу Јанковића

Градишка - У добром расположењу послије зимског одмора и петог мјеста на табели фудбалери Козаре на Градском стадиону у Градишци стартовали су са припремама за прољећни дио сезоне Прве лиге Републике Српске.

На првом тренингу били су новајлије бивши играчи Текстилца Милош Кукић и Славиша Максимовић, те Борис Остојић (Жељезничар Спорт тим) и Немања Гаврић (Дубраве), док су екипу напустили Синиша Радоја, Зоран Петковић, Урош Нинковић и Владимир Кременовић. Присутне је поздравио предсједник клуба Миленко Павловић Милер који им је пожелио срећу у раду, али и што боље резултате на прољеће. За новог тренера Игора Јанковића најбитније је да је екипа оформљена, јер ће имати довољно времена да се тим уигра до 9. марта и наставка сезоне.

- У овом уводном дијелу припрема посветићемо пажњу општем дијелу и тек послије двије седмице рада екипа ће кроз контролне утакмице брусити свој изглед и форму. Да би се тим уиграо, морамо наредних дана завршити започете разговоре како бисмо у потпуности затворили играчки кадар. Покушавамо бити рационални пошто циљано доводимо појачања. Учинићемо све да у припремном периоду од играча извучемо максимум. Довешћемо још квалитетног шпица, голмана и везног играча - истакао је Јанковић, по чијем се укусу склапа тим, јер је жеља новог тренера да клупски циљеви буду одбрањени и Козара игра у Лиги за првака.

Директор Козаре Синиша Ђурић нада се да ће екипа бити формирана до краја ове седмице.

- У наредних седам дана искристалисаћемо списак играча који ће носити дрес Козаре у наредном периоду. Могуће је да ће неко од ових играча добити исписницу. Све зависи од тога кога ћемо довести - рекао је Ђурић и нагласио да ће још ове зиме екипа обавити припреме у отежаним условима у Градишци, пошто ће током године бити изграђен помоћни терен са вјештачком травом.

Играчки кадар

На прозивку се јавило 27 играча, међу којима је било и девет јуниора, а то су: Миле Паштар, Небојша Стјепановић, Милош Кукић, Владимир Петковић, Славиша Максимовић, Огњен Петровић, Борис Остојић, Борис Распудић, Душан Дончић, Немања Гаврић, Србољуб Јандрић, Милован Новаковић, Драшко Лолић, Милан Шакић, Александар Кондић, Душан Комљеновић, Дејан Глишић, Бојан Кумић, те јуниори: Слободан Гвозден, Коста Селак, Александар Мирјанић, Војислав Качавенда, Никола Поповић, Мирко Сладојевић, Лука Ђурић, Павле Глишић и Ненад Коларевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана