Fudbaleri Drine (Z) poraženi od Zvijezde (G)

Drago Gajić
Fudbaleri Drine (Z) poraženi od Zvijezde (G)

Zvornik - Poslije priprema u Krupnju fudbaleri Drine iz Zvornika odigrali su prijateljsku utakmicu protiv Zvijezde u Gradačcu gdje su poraženi sa 1:2.

U vrlo kvalitetnoj utakmici, koja kao da je igrana za bodove, svi golovi su viđeni u drugom dijelu. Poveli su Zvorničani golom Filipa Kostića, izjednačio je Ermin Gadžo, a pobjedu domaćim donio je Samir Isanović u posljednjem minutu meča.

Posljednjih deset minuta meča Drina je igrala sa deset igrača, pošto se povrijedio Edin Rustemović, a trener Dragan Mićić prije toga izvršio sve izmjene.

- Zadovoljan sam partijom u Gradačcu, s obzirom na to da smo tek došli sa priprema. Već danas imamo novu provjeru protiv Kolubare iz Lazarevca, a za vikend ćemo učestvovati na Memorijalnom turniru "Božidar Kićović" u Loznici na kome će pored domaćina Loznice i nas učestvovati ekipe Mačve iz Šapca i Kolubare. U ovim provjerama nastojaćemo da otklonimo greške sa utakmice u Gradačcu - rekao je Mićić.

On je izrazio zadovoljstvo učinjenim u Krupnju.

- U našoj staroj bazi imali smo sve uslove za rad, kako od terena tako do hrane i dugih uslova. Trenirali smo dva, a ponekad i tri puta dnevno i što se tiče fizičke spreme, nećemo imati nikakvih problema. Imali smo na raspolaganju 25 igrača i svima sam dao priliku da se iskažu. Postepeno sužavam spisak igrača na koje računam u prvenstvu - istakao je Mićić.

Brige nekadašnjem golgeteru Crvene zvezde, mogla bi da zada povreda brzonog napadača Edina Rustemovića.

- U prvi mah se činilo da je povreda ozbiljnije prirode, ali ćemo ipak sačekati detaljniji pregled - rekao je fizioterapeut Zvorničana Anđelko Cvjetinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana