Фудбалери Дрине (З) поражени од Звијезде (Г)

Драго Гајић
Фудбалери Дрине (З) поражени од Звијезде (Г)

Зворник - Послије припрема у Крупњу фудбалери Дрине из Зворника одиграли су пријатељску утакмицу против Звијезде у Градачцу гдје су поражени са 1:2.

У врло квалитетној утакмици, која као да је играна за бодове, сви голови су виђени у другом дијелу. Повели су Зворничани голом Филипа Костића, изједначио је Ермин Гаџо, а побједу домаћим донио је Самир Исановић у посљедњем минуту меча.

Посљедњих десет минута меча Дрина је играла са десет играча, пошто се повриједио Един Рустемовић, а тренер Драган Мићић прије тога извршио све измјене.

- Задовољан сам партијом у Градачцу, с обзиром на то да смо тек дошли са припрема. Већ данас имамо нову провјеру против Колубаре из Лазаревца, а за викенд ћемо учествовати на Меморијалном турниру "Божидар Кићовић" у Лозници на коме ће поред домаћина Лознице и нас учествовати екипе Мачве из Шапца и Колубаре. У овим провјерама настојаћемо да отклонимо грешке са утакмице у Градачцу - рекао је Мићић.

Он је изразио задовољство учињеним у Крупњу.

- У нашој старој бази имали смо све услове за рад, како од терена тако до хране и дугих услова. Тренирали смо два, а понекад и три пута дневно и што се тиче физичке спреме, нећемо имати никаквих проблема. Имали смо на располагању 25 играча и свима сам дао прилику да се искажу. Постепено сужавам списак играча на које рачунам у првенству - истакао је Мићић.

Бриге некадашњем голгетеру Црвене звезде, могла би да зада повреда брзоног нападача Едина Рустемовића.

- У први мах се чинило да је повреда озбиљније природе, али ћемо ипак сачекати детаљнији преглед - рекао је физиотерапеут Зворничана Анђелко Цвјетиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана