Fudbaler Krupe Nusmir Fajić briljirao protiv Mladosti

Darko Pašagić
Fudbaler Krupe Nusmir Fajić briljirao protiv Mladosti

Banjaluka - Fudbaleri Krupe u sedmom kolu savladali su na svom terenu Mladost sa 3:1, a centralna figura u trećoj uzastopnoj pobjedi izabranika Slobodana Starčevića bio je trostruki strijelac Nusmir Fajić.

Igrač koji je u Krupu na Vrbasu doveden kao pojačanje u napadu imao je impozantan učinak. Četiri puta je šutirao u okvir gola i postigao tri pogotka.

- Za ovu pobjedu svi smo zaslužni, ali, eto, meni se posrećilo. Na vrijeme smo postigli prvi pogodak i onda je bilo mnogo lakše igrati. Ubrzo smo dali i drugi i u nastavak susreta smo ušli sa željom da pobjedu što prije ovjerimo trećim golom i tako je i bilo - naglasio je Fajić, kojeg su u Krupi zbog imidža prozvali "leteći brka".

Sa tri uzastopne pobjede Krupa se probila u gornji dio tabele i nalazi se na petoj poziciji.

- Ispunili smo plan, sada ćemo još lakše igrati u nastavku prvenstva. Mada imamo ubitačan raspored u naredne četiri utakmice. Gostujemo kod Željezničara, pa dočekujemo Borac, zatim putujemo na "Koševo" i stiže nam Široki Brijeg. Svaki gol u ovim utakmicama biće zlata vrijedan - svjestan je snage rivala Fajić.

Krupa je u prvih šest kola postigla samo tri gola, a protiv Mladosti isto toliko.

- Izgleda da smo konačno počeli da realizujemo šanse. Eto, do sada smo u svakom meču imali po nekoliko zrelih prilika, ali je realizacija izostala. Sada nas je konačno krenulo - dodao je Fajić, koji sada ima četiri postignuta gola.

Odličnu partiju pružio je kapiten, defanzivac Aleksandar Vukotić, koji je još jednom potvrdio da je stub odbrane Krupe.

- Prethodne dvije pobjede ne bi ništa vrijedjele da nismo ostvarili i treću u nizu. Konačno je nagrađen naš trud, jer od početka pružamo dobre partije, ali su nekako rezultati izostali. Najveći krivac za to su bile brojne neiskorišćene šanse, ali izgleda da je to sada prošlost - rekao je Vukotić.

Osvrnuo se i na naredne susrete koji očekuju njegov tim.

- Raspored nam ne ide naruku, ali i prošle sezone smo često znali da iznenadimo favorite. Ne vidim razlog da tako ne bude i sada. Igramo dobro, što je najvažnije i nikog se ne bojimo. To ćemo pokazati i u narednim susretima, a prvi pred nama je gostovanje kod Željezničara - dodao je Vukotić.

Starčević

Šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević prezadovoljan je izdanjem njegovih igrača protiv Mladosti.

- Konačno su stvari došle na svoje. I do sada smo dobro igrali, ali nas nije htio gol. Ovi bodovi su jako značajni jer nas u naredna četiri kola očekuje paklen raspored - rekao je Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana