Фудбалер Крупе Нусмир Фајић бриљирао против Младости

Дарко Пашагић
Фудбалер Крупе Нусмир Фајић бриљирао против Младости

Бањалука - Фудбалери Крупе у седмом колу савладали су на свом терену Младост са 3:1, а централна фигура у трећој узастопној побједи изабраника Слободана Старчевића био је троструки стријелац Нусмир Фајић.

Играч који је у Крупу на Врбасу доведен као појачање у нападу имао је импозантан учинак. Четири пута је шутирао у оквир гола и постигао три поготка.

- За ову побједу сви смо заслужни, али, ето, мени се посрећило. На вријеме смо постигли први погодак и онда је било много лакше играти. Убрзо смо дали и други и у наставак сусрета смо ушли са жељом да побједу што прије овјеримо трећим голом и тако је и било - нагласио је Фајић, којег су у Крупи због имиџа прозвали "летећи брка".

Са три узастопне побједе Крупа се пробила у горњи дио табеле и налази се на петој позицији.

- Испунили смо план, сада ћемо још лакше играти у наставку првенства. Мада имамо убитачан распоред у наредне четири утакмице. Гостујемо код Жељезничара, па дочекујемо Борац, затим путујемо на "Кошево" и стиже нам Широки Бријег. Сваки гол у овим утакмицама биће злата вриједан - свјестан је снаге ривала Фајић.

Крупа је у првих шест кола постигла само три гола, а против Младости исто толико.

- Изгледа да смо коначно почели да реализујемо шансе. Ето, до сада смо у сваком мечу имали по неколико зрелих прилика, али је реализација изостала. Сада нас је коначно кренуло - додао је Фајић, који сада има четири постигнута гола.

Одличну партију пружио је капитен, дефанзивац Александар Вукотић, који је још једном потврдио да је стуб одбране Крупе.

- Претходне двије побједе не би ништа вриједјеле да нисмо остварили и трећу у низу. Коначно је награђен наш труд, јер од почетка пружамо добре партије, али су некако резултати изостали. Највећи кривац за то су биле бројне неискоришћене шансе, али изгледа да је то сада прошлост - рекао је Вукотић.

Осврнуо се и на наредне сусрете који очекују његов тим.

- Распоред нам не иде наруку, али и прошле сезоне смо често знали да изненадимо фаворите. Не видим разлог да тако не буде и сада. Играмо добро, што је најважније и никог се не бојимо. То ћемо показати и у наредним сусретима, а први пред нама је гостовање код Жељезничара - додао је Вукотић.

Старчевић

Шеф стручног штаба Крупе Слободан Старчевић презадовољан је издањем његових играча против Младости.

- Коначно су ствари дошле на своје. И до сада смо добро играли, али нас није хтио гол. Ови бодови су јако значајни јер нас у наредна четири кола очекује паклен распоред - рекао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана