Filipović donio Drini preokret

Drago Gajić
Filipović donio Drini preokret

Zvornik - Drina je na startu proljećnog dijela sezone upisala značajnu pobjedu nad Veležom od 3:1, koja će joj omogućiti mirnije igre u nastavku prvenstva.

Po kišovitom vremenu i teškom i raskvašenom terenu, viđena je dobra i borbena utakmica i četiri efektna gola. Gosti su prvi došli u vođstvo. Po lijevoj strani je prošao Dejan Janković, uputio odličan centaršut, a lopta je pored pasivne odbrane domaćih došla do Anela Hebibovića kome nije bilo teško da savlada Gorana Maksimovića.

Drina se nije predavala i u 41. minutu je stigla do izjednačenja. Slobodan udarac sa lijeve strane je izveo Miloš Filipović, a u velikoj gužvi pred golom Andrije Dragojevića najsnalažljiviji je bio Nenad Nedeljković. Zvorničani su poveli u 55. minutu kada je poslije centaršuta Filipovića Aleksandar Ilić glavom lobovao čuvara mreže Mostaraca. Najbolji akter utakmice Filipović se u 66. minutu i sam upisao u strijelce kada je preciznim šutem, sa nekih 25 metara, postavio konačnih 3:1.

- Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, jer smo znali da ekipa Veleža gaji pas igru pa smo odgovorili na isti način, koliko se moglo u ovim uslovima. Poslije vođstva gostiju na sreću smo se brzo vratili i iz prekida postigli tri efektna gola. Ova pobjeda će nam dosta značiti u nastavku prvenstva - rekao je trener Drine Dragan Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana