FK Zvijezda 09: Đuričiću umjesto klupe funkcija koordinatora

S. K. - D. P.
FK Zvijezda 09: Đuričiću umjesto klupe funkcija koordinatora

Bijeljina - Predsjednik Zvijezda 09 Boris Stanišić potvrdio je da Milan Đuričić neće biti šef stručnog štaba novog premijerligaša iz etno-sela Stanišići.

Prema njegovim riječima, nasljednik Miodraga Pantelića na klupi ovog kluba biće poznat u roku od nekoliko dana, baš kao što će uskoro biti objelodanjena imena igrača koji napuštaju Zvijezdu 09, odnosno dolaze kao pojačanja u ovaj klub.

- Čuo sam da se spominje neko neslaganje između nas dvojice, ali to nije tačno. Đuričić je već dugo u klubu i tu će i ostati. Istina, ne kao šef stručnog štaba, već kao koordinator kompletnog fudbalskog pogona. Trenutno još ne znamo ko će naslijediti Miodraga Pantelića, ali će i to pitanje biti riješeno uskoro, a jedan od onih koji će odlučivati o tome biće upravo Đuričić - naglasio je Boris Stanišić.

Prvi čovjek Zvijezde 09 pojasnio je i šta se trenutno radi u etno-selu Stanišići.

- Igrači su, nakon pobjede u Derventi, dobili zasluženi odmor, dok za nas iz uprave i administracije nema pauze. Slijede nam pregovori sa igračima koji su završili prvenstvo i sigurno je da će nas neki od njih napustiti. Sa druge strane, očekujemo da nas pojačaju fudbaleri koji su dovoljno iskusni i kvalitetni da mogu podnijeti teret igranja u najvišem rangu takmičenja - dodao je Stanišić.

Da se u Zvijezdi 09 dobro i kvalitetno radi, najbolji dokaz je mladi Sergej Dojčinović, rođen 2000. godine, koji je dres novog premijerligaša zamijenio onim zagrebačkog Dinama. Fudbaleri Zvijezde 09 takmičenje u Prvoj ligi RS završili su u Derventi, gdje su, u meču posljednjeg, 32. kola, savladali domaći Tekstilac Kort sa ubjedljivih 5:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana