ФК Подриње: Нови тим, нова игра

И. С.
ФК Подриње: Нови тим, нова игра

Бијељина - Искусни фудбалски стручњак из Лознице Мирослав Миле Милановић преузео је овог љета екипу Подриња из Јање и након прве фазе припрема каже да га очекује много посла.

По његовим ријечима, из екипе је отишло неколико важних играча из прошле сезоне, и зато му је жеља  је да пружи прилику младим играчима из омладинских селекција Подриња.

- Нови тим, нова игра! Имамо пуно посла али оптимиста сам. Испред мене је као и испред читавог клуба, тежак задатак стварања новог тима. Из екипе је отишло неколико важних играча, а доста првотимаца Подриња налази се у позним фудбалским годинама. Морамо промијенити и начин игре, морамо је убрзати, освајати простор и ићи директније према голу противника. Све у свему очекује нас доста посла, али велики сам оптимиста да ћемо успјети. Поготово што нам је у сљедећој сезони циљ пласман у средини табеле, тако да можемо мирно радити на реализацији наших идеја - нагласио је тренер Подриња Миле Милановић.

Један од циљева је и пружање шансе младим играчима.

- Годинама су тренери у Подрињу бјежали од тога. Има доста потенцијала, али је потребно и много рада, поготово на техничком плану. Морају бити упорни да би постали фудбалери достојни Подриња - порука је искусног стручњака.

Подриње је највеће промјене доживјело у одбрани, јер су из клуба отишли голман Самир Зворничанин и штопери Александар Ковач и Јовица Класановић.

- Отишао је и дугогодишњи централни везни играч Ацо Ђокић који је каријеру наставио у Рудар Приједору, као и нападач Филип Вујић. Стигло је и неколико нових играча. Ту су голман Драган Ђорђић из Радника, Стојко Кикић на позицији задњег везног и штопер Немања Веселиновић. Све у свему много промјена, али вјерујем да ћемо успјети да на вријеме склопимо складну цјелину - додао је Милановић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана