FK Leotar: Za sada bez odlazaka

Čedomil Mucović
FK Leotar: Za sada bez odlazaka

TREBINjE - Fudbaleri Leotara nalaze se već desetak dana na pauzi. Iskusniji prvotimci ovo vrijeme koriste za odmor, dok su mlađi nastavili sa trenažnim ciklusom.

U klupskoj administraciji u konsultaciji sa stručnim štabom i klupskim rukovodstvom analiziraju proteklu sezonu, kako bi u najskorije vrijeme napravili okvirni plan priprema za narednu. Do ovoga trenutka nijedan fudbaler, koji je igrao u prethodnoj sezoni, nije zatražio ispisnicu, mada klupsko rukovodstvo neće sprečavati nijednog pojedinca ukoliko želi da ode. Kako sada stvari stoje, malo ko će se odlučiti da ode, jer su u Leotaru, za razliku od većine klubova, primanja redovna, mada nisu pretjerano velika.

- Završili smo poslove oko licenciranja kluba za narednu sezonu, pa sada rasterećeni tih obaveza pripremamo ostale administrativne poslove za novu sezonu. Niko još uvijek nije tražio ispisnicu, mada mislim da će biti pojedinaca, koji će otići. Narednih dana održaćemo serije sastanaka na kojima će se dogovoriti strategija za naredni period - rekao je sekretar kluba Velibor Bodiroga.

Bojan Magazin je bio među najuspješnijim fudbalerima Leotara u prethodnoj sezoni. Nastupio je na 25 utakmica i na terenu proveo 2.195 minuta.

- Čekam na razgovor sa klupskim rukovodstvom, koji će biti obavljen prije prozivke, na kome bi razriješili moj status za narednu sezonu. Nadam se da ćemo se dogovoriti i da ću ostati u Trebinju. Imam nekoliko ponuda za odlazak u druge sredine, na koje nisam odgovorio, jer Leotar sezonu ima prednost - rekao je Magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana