FK Borac: U stroju 30 igrača

Darko Pašagić
FK Borac: U stroju 30 igrača

Banjaluka - Šef stručnog štaba Borca Dragan Jović sinoć je na Gradskom stadionu obavio prozivku i time su zvanično počele pripreme Banjalučana za novu sezonu.

Sinoćnjoj prozivci odazvalo se 30 fudbalera: golmani Asmir Avdukić, Dalibor Kozić, Mladen Lučić i Siniša Marčetić te igrači Aleksandar Radulović, Vule Trivunović, Milan Stupar, Mladen Žižović, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Joco Stokić, Draško Žarić, Nebojša Runić, Fedor Predragović, Siniša Dujaković, Aleksandar Subić, Momir Zečević, Milan Šakić, Stefan Dujaković, Nemanja Vidović, Vladimir Kremenović, Radoš Jotanović, Miloš Perović, Obren Cvijanović, Igor Kuzmanović, Srđan Stojnić, Vladan Grujić, Darko Maletić, Aleksandar Kondić i povratnik na Gradski stadion Damir Memišević koji je stigao iz Kazahstana.

U odnosnu na prošlu sezonu, Borac su napustili: Admir Raščić, Nemanja Bilbija, Vedran Kantar, Dalibor Teinović i Mladen Zeljković, a još nekim igračima su istekli ugovori.

Predsjednik Borca Slobodan Radulj rekao je igračima da je klub i dalje u teškoj situaciji.

- Uprava kluba će učiniti sve da prevaziđe besparicu i da Borac postavi na prave temelje - kazao je Radulj.

- Prva dva dana radićemo ljekarske preglede, a već u četvrtak selimo na Balkanu, gdje ćemo boraviti dva puta po sedam dana. Prvi put od 4. do 10, a drugi od 12. do 18. jula - istakao je Jović.

Planirano je odigravanje četiri kontrolna susreta, a imena dva rivala su poznata. Prvi protivnik će biti Iskra iz Bugojna, a posljednji hrvatski drugoligaš Pomorac iz Kostrene.

Čelnici Banjalučana rade na dovođenju fudbalera, ali posao im je otežan zbog blokiranog računa. Kao moguće pojačanje spominje se doskorašnji napadač Travnika Nedo Turković. Za dolazak na Gradski stadion bio je zainteresovan i Igor Žuržinov, ali od toga najvjerovatnije neće biti ništa.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana