ФК Борац: Циљ испуњен, Слобода у мислима

Дарко Пашагић
ФК Борац: Циљ испуњен, Слобода у мислима

Бањалука - Основни циљ нам је био да прођемо међу осам најбољих у Купу БиХ и њега смо успјели да испунимо без неких већих проблема.

Изјавио је ово шеф стручног штаба фудбалера Борца Винко Мариновић послије побједе у реванш утакмици осмине финала Купа БиХ у којој су Бањалучани савладали прволигаша Српске Рудар Приједор са 5:2 и са укупним резултатом 6:2 пласирали се у наредну фазу такмичења.

- Послије првог сусрета у коме смо на гостовању славили са 1:0 врата четвртфинала су нам била отворена, али је требало да тај минималан тријумф овјеримо. Није све изгледало најбоље, поготово у првом дијелу сусрета, али смо се у наставку пробудили и на крају смо славили убједљиву побједу - нагласио је Мариновић.

Он је истакао да времена за дубље анализе овог сусрета нема, јер су мисли фудбалера и стручног штаба већ окренуте недјељном сусрету са тузланском Слободом, коју Борац дочекује од 17 часова на Градском стадиону.

- Тузлаци су недавно промијенили тренера и сигурно ће покушати да нам помрсе рачуне. Међутим, у сваком мечу идемо на побједу, па ће тако бити и у овом сусрету. Радује чињеница да ћемо највјероватније бити у комплетном саставу. Црвене картоне су одрадили Небојша Рунић и Угљеша Радиновић, а од вирозе се опоравио Младен Жижовић. На повреде се жале Александар Малбашић и Бојан Кременовић, али вјерујем да ће и они бити спремни до недјеље - додао је Мариновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана