Екипа теслићког Пролетера хит прољећне прволигашке сезоне

Б. Р.
Екипа теслићког Пролетера хит прољећне прволигашке сезоне

Теслић - Фудбалери Пролетера освојили су у првих пет кола прољећне сезоне Прве лиге Републике Српске 11 бодова, чиме су надмашили учинак екипе у јесењој сезони, када је зимска пауза дочекана са мршавих 8 бодова.

Иако су зимус били отписани, Теслићани су захваљујући блиставом наставку стекли реалне шансе да продуже прволигашки статус. Заједно са Крупом представљају хит прољећне сезоне.

- Са прољећних гостовања донијели смо седам бодова, код куће смо освојили четири, па смо дочекали и дан да “фењер” препустимо некоме од ривала са дна табеле. У колективу је изузетно здрава атмосфера, зимус су нам стигла квалитетна појачања па се и ведрина вратила на трибине “Радолинке”. Сада су шансе за опстанак реалније, а ми ћемо настојати да направимо нови помак на табели - рекао је кормилар Миле Лазаревић који је у јануару преузео позицију шефа стручног штаба.

Нови противник биће Слобода из  Новог Града, која је јесенас славила на “Млаквама” са 4:3, при чему су тада домаћи голове за тријумф постигли у судијској надокнади времена.

- Имамо много мотива да побиједимо Слободу, иако ћемо играти без Адила Ковачића и Селмира Махмутовића. Нови вјетрови дувају у Пролетеру, па смо увјерени да знамо начин на који ћемо доћи до нове прољећне радости - истакао је капитен Предраг Долић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана