Džons u Igokei

M. Z.
Džons u Igokei

Banjaluka - Uprava Igokee angažovala je plejmejkera Džonatona Džonsa za iduću sezonu i on je juče trebalo da stigne u Laktaše.

Iskušenja u Jadranskoj ligi Džonsu neće biti nepoznanica jer je prošle sezone nastupao za najljućeg Igokeinog rivala u BiH, ekipu Širokog, koja je ispala i ABA lige.

- Dogovorili smo jednogodišnju saradnju sa Džonsom i on će se danas priključiti ostatku ekipe na treninzima. I dalje smo u potrazi za krilnim centrom, pošto od angažmana Đorđa Drenovca nema ništa, a upravo ta pozicija nam je trenutno najproblematičnija - izjavio je predsjednik Igokee Boris Spasojević.

Rješenje na poziciji "četvorke" mogao bi da bude Branko Jorović, koji je prošle dvije sezone nosio dres Igokee.

- U kontaktu sam sa upravom kluba u kojem sam proveo dve poslednje sezone i sa kojom sam ostao u više nego prijateljskim odnosima. Ponudu imam i razgovaramo o mogućem nastavku saradnje, ali u ovom trenutku još ništa nije blizu realizacije. Ipak, narednih dana sve će biti mnogo jasnije, a ako nađemo zajednički interes, nije isključeno da i treću sezonu igram tamo - izjavio je Jorović.

Od sedam igrača koji se nalaze na probi u Igokei dvojici se već zahvalilo na saradnji, a to su Dejan Tasić i Aleksandar Bursać.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana