Dobojska Sloga upalila motore: Sa četiri pojačanja u borbu za plej-of

S. K.
Dobojska Sloga upalila motore: Sa četiri pojačanja u borbu za plej-of

Doboj - Rukometaši Sloge iz Doboja ući će u drugi dio prvenstva BiH jači za četvoricu igrača, čime će ekipa koju sa klupe vodi Danko Panić biti mnogo bliža ostvarenju cilja, plasmanu u plej-of.

Rukovodstvo kluba dogovorilo je saradnju sa internacionalcima iz Srbije, lijevim bekom Nikolom Perovićem i golmanom Milošem Kneževićem, a Dobojlije je pojačao i Haso Ćosić, dojučerašnje lijevo krilo Vogošće, dok su pregovori sa iskusnim pivotmenom, Veselinom Jelićem, u završnoj fazi.

- Počeli smo sa radom u malo okrnjenom sastavu, ali ćemo se tokom vikenda kompletirati, što znači da očekujem i da se dogovorena pojačanja pojave u Doboju. Sa njima vjerujem da možemo do bar sedmog mjesta i plasmana u plej-of za prvaka - kaže Panić.

Dobojski premijerligaš će se od ponedjeljka preseliti u Makarsku gdje će provesti narednih šest dana.

- Planirali smo tri treninga dnevno, kombinovano fiziku i tehniku, ali nećemo igrati nijednu utakmicu. Nakon povratka kući igraćemo sa tuzlanskom Slobodom ili Krivajom. To će nam ujedno biti i "generalka" za revanš utakmicu osmine finala Kupa BiH protiv brčanske Lokomotive, koju igramo na svom parketu - pojasnio je Panić.

Podsjetimo, Slogu su u pauzi napustila dva standardna prvotimca, kapiten Velibor Manjić, koji je odlučio da pređe u Gračanicu, te Miljan Ivanović, najnovija akvizicija SEHA ligaša, Izviđača iz Ljubuškog.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana