Добојска Слога упалила моторе: Са четири појачања у борбу за плеј-оф

С. К.
Добојска Слога упалила моторе: Са четири појачања у борбу за плеј-оф

Добој - Рукометаши Слоге из Добоја ући ће у други дио првенства БиХ јачи за четворицу играча, чиме ће екипа коју са клупе води Данко Панић бити много ближа остварењу циља, пласману у плеј-оф.

Руководство клуба договорило је сарадњу са интернационалцима из Србије, лијевим беком Николом Перовићем и голманом Милошем Кнежевићем, а Добојлије је појачао и Хасо Ћосић, дојучерашње лијево крило Вогошће, док су преговори са искусним пивотменом, Веселином Јелићем, у завршној фази.

- Почели смо са радом у мало окрњеном саставу, али ћемо се током викенда комплетирати, што значи да очекујем и да се договорена појачања појаве у Добоју. Са њима вјерујем да можемо до бар седмог мјеста и пласмана у плеј-оф за првака - каже Панић.

Добојски премијерлигаш ће се од понедјељка преселити у Макарску гдје ће провести наредних шест дана.

- Планирали смо три тренинга дневно, комбиновано физику и технику, али нећемо играти ниједну утакмицу. Након повратка кући играћемо са тузланском Слободом или Кривајом. То ће нам уједно бити и "генералка" за реванш утакмицу осмине финала Купа БиХ против брчанске Локомотиве, коју играмо на свом паркету - појаснио је Панић.

Подсјетимо, Слогу су у паузи напустила два стандардна првотимца, капитен Велибор Мањић, који је одлучио да пређе у Грачаницу, те Миљан Ивановић, најновија аквизиција СЕХА лигаша, Извиђача из Љубушког.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана