Dobojlije majstori gustih završnica

Dušan Repija
Dobojlije majstori gustih završnica

Doboj - Pet pobjeda, remi i četiri poraza bilans su rukometaša Sloge u dosadašnjem dijelu Premijer lige, a kada se pogledaju rezultati, čini se da su Dobojlije izvukle maksimum.

Naime, dvije pobjede izvojevali su jednim golom razlike, a dvije sa dva, dok su jedinu ubjedljiviju pobjedu upisali protiv Kaknja (36:31). Kada se tome doda i remi protiv Dervente (22:22), jasno je da ekipa Danka Panića dobro igra završnice. Tako je bilo i prošlog vikenda kada je u Doboju pao Maglaj (31:30).

- Volio bih da kraj jedne utakmice mogu mirno dočekati sjedeći na klupi, ali moji igrači se gotovo svaki put pobrinu da ne bude tako. Ipak, sve je dobro dok pobjeđujemo. Rezultati su bolji nego što smo očekivali, pogotovo što smo imali mnogo problema sa povredama ključnih igrača, pa smo na mnogo mečeva morali da improvizujemo - rekao je Panić.

Situacija u posljednjih nekoliko mečeva je mnogo bolja, jer je i zdravstveni bilten konačno povoljniji, a posljednje pojačanje Miljan Ivanović odlično se uklopio i donio potreban kvalitet.

- Mnogo nam znači njegov dolazak, jer od početka sezone ponavljam da nam je smanjena rotacija najveći problem. Momci koji su na klupi imaju talenat i određeni kvalitet, ali su još golobradi i teško mogu da se nose sa igračima u Premijer ligi - rekao je Panić.

Do kraja prvog dijela sezone Sloga ima još dva teška meča, jer poslije gostovanja Zrinjskom u subotu, idućeg vikenda dočekuje Vogošću.

  • U Mostaru smo uvijek igrali uzbudljive utakmice i nećemo se unaprijed predati. Na domaćem terenu nikom ne damo pardona, tako da se nadam pobjedi protiv Vogošće. Navijači su uvijek uz nas, a njihova podrška uvijek nam mnogo znači - zaključio je Panić.

Tijesne pobjede

Sloga - Bosna C. 21:19

Sloga - Bosna (S) 24:22

Goražde - Sloga 27:28

Sloga - Maglaj 31:30

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana