Добојлије мајстори густих завршница

Душан Репија
Добојлије мајстори густих завршница

Добој - Пет побједа, реми и четири пораза биланс су рукометаша Слоге у досадашњем дијелу Премијер лиге, а када се погледају резултати, чини се да су Добојлије извукле максимум.

Наиме, двије побједе извојевали су једним голом разлике, а двије са два, док су једину убједљивију побједу уписали против Какња (36:31). Када се томе дода и реми против Дервенте (22:22), јасно је да екипа Данка Панића добро игра завршнице. Тако је било и прошлог викенда када је у Добоју пао Маглај (31:30).

- Волио бих да крај једне утакмице могу мирно дочекати сједећи на клупи, али моји играчи се готово сваки пут побрину да не буде тако. Ипак, све је добро док побјеђујемо. Резултати су бољи него што смо очекивали, поготово што смо имали много проблема са повредама кључних играча, па смо на много мечева морали да импровизујемо - рекао је Панић.

Ситуација у посљедњих неколико мечева је много боља, јер је и здравствени билтен коначно повољнији, а посљедње појачање Миљан Ивановић одлично се уклопио и донио потребан квалитет.

- Много нам значи његов долазак, јер од почетка сезоне понављам да нам је смањена ротација највећи проблем. Момци који су на клупи имају таленат и одређени квалитет, али су још голобради и тешко могу да се носе са играчима у Премијер лиги - рекао је Панић.

До краја првог дијела сезоне Слога има још два тешка меча, јер послије гостовања Зрињском у суботу, идућег викенда дочекује Вогошћу.

  • У Мостару смо увијек играли узбудљиве утакмице и нећемо се унапријед предати. На домаћем терену ником не дамо пардона, тако да се надам побједи против Вогошће. Навијачи су увијек уз нас, а њихова подршка увијек нам много значи - закључио је Панић.

Тијесне побједе

Слога - Босна Ц. 21:19

Слога - Босна (С) 24:22

Горажде - Слога 27:28

Слога - Маглај 31:30

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана