Ђорђе Милошевић, кошаркаш Игокее: Сваког дана све више напредујем

Милан Зубовић
Ђорђе Милошевић, кошаркаш Игокее: Сваког дана све више напредујем

Бањалука - Четврту сезону у редовима Игокее проводи Ђорђе Милошевић који ове игра у животној форми.

Момак са највише стажа у екипи други је на листи најмлађих чланова тима, послије Стефана Глоговца, и напросто је експлодирао ове сезоне те потврдио да се исплати велики рад на тренинзима. Иако је до сада највише доприноса давао у одбрани, тренер Драган Бајић све чешће га користи као опцију у нападу, а након седам одиграних кола АБА лиге осми је играч по индексу корисности. Када је у питању индивидуални рад, парафразирао је чувену реченицу из филма "Сјећаш ли се Доли Бел".

- Сваког дана у сваком погледу све више напредујем (смијех). Задовољан сам својим партијама и верујем да могу још боље. За сада све иде добро, док бих много задовољнији био да смо боље пласирани. Верујем да добро радим на тренинзима и не желим да станем на овоме јер имам још елемената у својој игри које желим да поправим, ту пре свега мислим на шут за три поена и још неке ствари. Велику захвалност за добре игре дугујем тренеру који ми је пронашао добру улогу у тиму и пружио прилику да се покажем. Коначно ми се све поклопило, а добре партије пружао сам и у дресу Вршца, мада је то био слабији ранг такмичења, тако да сам сада срећан - изјавио је Милошевић.

Нагласио је да би више волио да је његов појединачни учинак мањи, а да је екипа остварила више побједа.

- Уписали смо три победе у седам кола и сигурно је да смо могли још неку додати, јер смо победама против Будућности и Цедевите показали да се можемо носити са свим екипама. Генерално, можемо да будемо задовољни, али остаје жал због неких пораза и сигурно је да можемо боље. Кикснули смо против МЗТ-а на свом терену када су нам дали невероватних 110 поена, мада су они имали свој дан и сигурно да више никоме неће толико убацити - изјавио је Милошевић.

Идући испит за њега и Игокеу је заказан за понедјељак када Александровчани гостују код Морнара у Бару.

Малколм Ли

Милошевић се повриједио на прошлом мечу па није одрадио много тренинга са новим саиграчем Малколмом Лијем.

- Ли није играо на мечу у Задру, док сам се ја повредио након тог меча па сам пропустио неколико тренинга и нисам га видео у правом издању. Оно што знам је да је одличан момак и сви му помажемо да се што пре адаптира на екипу и услове. Није случајно био драфтован у НБА лиги и верујем да ће нам бити од велике користи чим се мало привикне јер је њему све ово ново - казао је Милошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана