Ђорђе Милошевић, кошаркаш Игокее: Мањак мечева узео данак

Милан Зубовић
Ђорђе Милошевић, кошаркаш Игокее: Мањак мечева узео данак

Бар - Бек Игокее Ђорђе Милошевић сматра да је недостатак контролних утакмица у припремном периоду коштао његов тим пораза од Мега Бемакса у четвртфиналу Суперкупа АБА лиге.

Изабраници тренера Драгана Бајића само су на махове добро играли док их је пад почетком другог полувремена коштао пораза.

- Прво полувреме смо доста добро одиграли и испоштовали смо договор док смо пали у трећој четвртини када је противник отишао на 20 поена разлике што више нисмо могли да стигнемо. Иако смо спустили разлику понестало нам је снаге пред крај тако да нисмо могли до потпуног преокрета. Видело се да нам недостају контролне утакмице, јер смо одиграли само четири током припремног периода, док је Мега одиграла око десет. Због тога и даље нисмо најбоље уиграни и мораћемо добро да радимо наредних дана да бисмо што спремније дочекали почетак нове сезоне - изјавио је Милошевић.

Игокеу на старту очекују три изразито тешке утакмице у само седам дана. Прво ће 2. октобра гостовати Олимпији, а три дана касније угостиће Будућност док ће 8. октобра на ноге Цедевити.

- О распореду на почетку сезоне не знам шта да кажем. Ужасно тешка ситуација је пред нама и чекају нас три паклене утакмице у седам дана против екипа које су најавиле поход на врх табеле. То не значи да се предајемо и спремни само да направимо макар једно изненађење, а што не бисмо и још неко - рекао је Милошевић.

Након елиминације од Меге, Игокеа је синоћ одиграла контролну утакмицу са ФМП-ом који је поражен од Цедевите која ће у вечерашњем полуфиналу одмјерити снаге са Мегом од 18.45 часова док ће се у другом полуфиналу састати Морнар и Будућност. Подгоричани су надиграли Цибону са 96:90.

Мута: Обрукали смо се

Партизан је поражен од домаћина Морнара са 91:77, а тренер Београђана Мирослав Николић био је разочаран након пораза

- Мислим да ће Партизан играти много боље, јер од овог горе не може. Обрукали смо се. Дошао сам доста касно и ово је прва моја утакмица. Практично смо имали један тренинг. Покушали смо мало да уиграмо екипу. Без обзира на то јако смо слабо одиграли - казао је Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана