Dimić i Maravić za odbranu krune Igokee

Milan Zubović
Dimić i Maravić za odbranu krune Igokee

Banjaluka - Miloš Dimić i Nikola Maravić postali su juče novi članovi Igokee.

Njih dvojica će pomoći ostatku ekipe u iskušenjima za Ligu 6 BiH u kojoj Aleksandrovčani brane dvostruku uzastopnu titulu. Dimić je rođen 1989. godine, igra na poziciji beka i ove sezone bio je član Vršca, dok je karijeru započeo u FMP-u iz Železnika 2009. godine i bio član ekipe koja je promijenila ime u Radnički FMP. Najbolje partije pružao je 2012. godine kada je postao najkorisniji igrač Superlige Srbije da bi u decembru iste godine prešao u Radnički iz Kragujevca gdje se zadržao dvije godine. Sa univerzitetskom reprezentacijom Srbije osvojio je zlato 2011. i bronzu 2013, a ujedno ima i srebro sa Mediteranskih igara 2013. godine. Sa aktuelnim prvakom BiH potpisao je ugovor do kraja iduće sezone.

Za razliku od njega, Maravić se dogovorio o saradnji do kraja tekuće sezone, a u Igokeu je stigao iz čačanskog Borca. Kao i Dimić, rođen je 1989. godine i igra na poziciji centra (visok 210 cm), a prije Borca nastupao je za Atlas, Megu i Vršac. Trebalo bi da bude od velike pomoći Dušku Buniću koji je jedina "petica" u redovima aktuelnog šampiona BiH. Tako su Aleksandrovčani posljednjeg dana prelaznog roka kompletirali tim za Ligu 6, a u prvom kolu, koje je na rasporedu sutra, ugostiće Leotar iz Trebinja (19 časova). Utakmice domaćeg prvenstva Igokea će igrati u Laktašima. Osim njih, u prvom kolu snage će još odmjeriti Sloboda - Spars, Zrinjski - Široki.

Sastav ekipe

Osim na Dimića i Maravića, trener Igokee Željko Lukajić još može računati na Milenka Predića, Brejdija Heslipa, Branka Jorovića, Draška Kneževića, Đorđa Miloševića, Marka Čakarevića, Aleksandra Radukića, Đorđa Drenovca, Duška Bunića, Dušana Katnića i Džonatona Džonsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana