Darko Ljubojević, potpredsjednik FS BiH: Sušićeva tužba nije stigla

M. Z.
Darko Ljubojević, potpredsjednik FS BiH: Sušićeva tužba nije stigla

Banjaluka - Potpredsjednik Fudbalskog saveza BiH Darko Ljubojević kazao je "Glasu Srpske" da u Savez nije stigla tužba bivšeg selektora Safeta Sušića koji je navodno najavio da će tražiti preostale plate, na koje, po ličnom mišljenju ima pravo.

- Koliko znam tužba nije stigla u Savez, tako da ne mogu komentarisati pojedine navode i sve je to rekla-kazala. Ukoliko tužba kojim slučajem stigne u Savez, onda ćemo se oglasiti, do tada ništa - izjavio je Ljubojević.

Prije tridesetak dana rukovodstvo FS BiH raskinulo je ugovor sa popularnim Papem zbog loših rezultata na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. On je imao ugovor sa Savezom do kraja juna 2016. godine i navodno će tražiti da mu budu isplaćena sve potraživanja za preostali period koji ne bude vodio ekipu.

U ugovoru jasno piše da Savez nema obaveza prema selektoru nakon raskidanja ugovora i tako tvrdi naš pravni tim. Možda Sušić ima neko svoje tumačenje ugovora, ali o tome ne želim da pričam - dodao je Ljubojević.

Da podsjetimo, Sušić na ime ugovora traži od Saveza 500.000 evra, a iz FS BiH bili su spremni da mu plate 150.000 evra na ime obeštećenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana