Даниловић у Олимпији за 100.000 евра

Глас Српске
Даниловић у Олимпији за 100.000 евра

Бањалука - Млади фудбалер Борца из Бањалуке Владан Даниловић (18) каријеру ће наставити у Олимпији, пренио је у петак навече пише мондо.ба.

Играч средине терена договорио је трансфер у клуб из Љубљане, а Бањалучанима ће припасти 100.000 евра на име обештећења. Потпредсједник Управног одбора клуба Вицо Зељковић није желио да потврди, али ни да демантује ову информацију.

- У овом тренутку не могу ништа рећи о томе. Олимпија је, између осталих, један од тимова који се интересују за Даниловића и то је све што сада могу рећи - рекао је за Зељковић за "мондо".

Даниловић је у Борац стигао у јулу 2016. године из фочанске Сутјеске, а за годину и по на Градском стадиону својим партијама привукао је пажњу многих менаџера. Са само 18 година постао је стандардан првотимац "црвено-плавих", за које је у текућем шампионату одиграо 17 утакмица, од којих 16 као стартер. Добре партије донијеле су му и позив у У21 репрезентацију БиХ код селектора Винка Мариновића. Борац је тренутно на припремама у Медулину гдје је одиграо двије контролне утакмице на Арена купу и обје побиједио са 1:0, а трећу ће играти у суботу против Интера из Запрешића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана