Данило Шибалић вјерује да је Игокеа спремна за сензацију против Црвене звезде

Милан Зубовић
Данило Шибалић вјерује да је Игокеа спремна за сензацију против Црвене звезде

Бањалука - Екипи која је побиједила европског шампиона ЦСКА, европског вицешампиона Фенербахче, а прије њих Реал Мадрид, Макаби и Барселону не може се пријетити јер је свима јасно да се ради о одличном тиму који феноменално игра на свим фронтовима ове сезоне.

Изјавио је крилни кошаркаш Игокее Данило Шибалић пред суботњи дуел 19. кола АБА лиге (17 часова) у Лакташима Црвеном звездом. У првом дијелу сезоне Александровчане је једна лопта дијела од велике сензације у дворани "Александар Николић", а Шибалић се нада ће поновити добро издање из тог сусрета.

- Били смо надомак изненађења и показали да можемо са њима да играмо. Мотива имамо довољно, а увек боље играмо против јачих екипа па очекујем да поновимо издање из Београда. Нећемо да претимо, али на нашем терену никоме се не предајемо унапред и сви ће морати добро да се помуче ако желе да нас победе - казао је Шибалић.

Скаутинг противника је одрађен и са нестрпљењем се очекује почетак меча.

- Нису само добри у одбрани већ и у нападу те скоро да немају неку слабу тачку, мада смо уочили неке недостатке. Свака позиција је одлично попуњена. Јаки су физички, брзи у одбрани и сваку грешку противника знају да казне. Још су довели Диона Томпсона који ће их додатно појачати и полако се уклапа у систем. Ипак, спремили смо се и тражићемо своју шансу да их изненадимо те приредимо сензацију - истакао је Шибалић.

Играчи Игокее надају се да ће умор противника бити њихов савезник.

- Уморни су јер играју целе сезоне у пакленом ритму, али и поред тога успевају да побеђују. То би могла да буде једна од наших прилика јер их очекује повратак из Тел Авива са утакмице против Макабија у Евролиги и пут у Лакташе из Београда што може да буде веома напорно - нагласио је Шибалић.

Навијачи

И поред цијене улазнице од 25 марака може се очекивати да ће Звезда имати већу подршку са трибина од домаћег тима.

- Није то ништа ново јер је тако у скоро свим местима и широм Србије када Звезда игра. Знам да ће бити и наших навијача који ће нас бодрити као на сваком мечу ове сезоне па ћемо се потрудити да их не разочарамо - казао је Шибалић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана