Да Борик буде пун као некада

Душан Репија
Да Борик буде пун као некада

Бањалука - Добар старт првенства рукометаша Борац м:тела и двије побједе подигли су температуру међу рукометном публиком, па би дворана "Борик" могла да буде више него солидно попуњена у четвртак (18 часова) када је на програму дерби меч четвртог кола Премијер лиге.

Млада екипа "црвено-плавих" предвођена тренером Бојаном Унчанином заслужује подршку не само против једног од највећих ривала него у свим мечевима, па су у клубу предузели све да би трибине биле што боље попуњене. Добре игре позивница су сама за себе, а маркетинг сектор настоји да приволи оне који су изгубили навику доласка на утакмице, као и најмлађе да је стекну на вријеме. Тако ће делегација Борца са неколико првотимаца данас и сутра обићи двије школе на подручју града, однијети реквизите клуба ученицима и позвати их да дођу на утакмицу.

- Посјета против Маглаја била је солидна, али сви у клубу вјерујемо да може бити много боља. Крећемо у обилазак школа, желимо да овај спорт приближимо дјеци, а то ћемо најбоље урадити уколико она дођу на нашу утакмицу и осјете атмосферу. Сигуран сам да ће многи почети тренирати рукомет, а већина поново дођи на утакмицу. То је процес који не може да буде завршен преко ноћи, али битно је да га почнемо и сигурно можемо очекивати добре резултате - рекао је директор маркетинга Борца Владимир Куваља.

Они мало старији имаће прилику да се уз купљену улазницу по цијени од пет марака друже у "навијачком ћошету", које ће бити организовано испред дворане уочи сваког меча, што је такође новитет у односу на претходне сезоне. Са друге стране, рукометаши су све подредили адекватној припреми меча.

- Остварили су три побједе у три меча, али нам на руку иде што су синоћ и прексиноћ одиграли два европска меча против израелског Холона. Промијенили су неколико играча у односу на прошлу сезону, али мислим да ове играју течније. Ипак, надам се још бољој посјети него против Маглаја, а онда бисмо сигурно били фаворити, јер је публика наш осми играч - рекао је капитен Борца Ђорђе Ћелић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана