Чудић у Земуну, нема промјене на клупи Борцa

Дарко Пашагић
Чудић у Земуну, нема промјене на клупи Борцa

Бањалука - Од доласка доскорашњег везног фудбалера београдског Рада у Борац за сада нема ништа, јер ће млади Бањалучанин каријеру наставити у Земуну.

Чудић је био веома близу Градског стадиона, али је на крају ипак завршио у екипи која се налази у средини табеле Прве лиге.

- Били смо веома заинтересовани за њега, али је проблем направила менаџерска агенција која га заступа и која жели да он и даље игра у Србији. Тако је за нас завршен прелазни рок, у којем смо, када се све сабере и одузме, доласком осам нових играча много добили - нагласио је члан управе Борца Вицо Зељковић.

Поједини медији пренијели су да ће само десетак дана уочи наставка Прве лиге доћи до промјене на клупи и да ће Вулета Тривуновића замијенити бивши тренер Борца Винко Мариновић.

- Тривуновић има апсолутну подршку спортског директора Оливера Јандрића и играча и стварно не знам зашто је некима Борац стално трн у оку. Можда су то покушаји да се подигне тираж или читаност. Углавном, од тога нема ништа и Тривуновић ће и у наставку сезоне бити шеф стручног штаба - истакао је Зељковић.

У наставку сезоне превасходан циљ је да се освоји шампионска титула, односно обезбиједи повратак у Премијер лигу БиХ, али и да се афирмишу млади играчи, који би у будућности напунили клупску касу.

- Један од оних пред којима је сјајна будућност је Владан Даниловић, који може још много да напредује и вјерујем да ће постати најскупљи играч Борца. Већ смо имали неке понуде за њега, али оне нису у складу са оним колико Даниловић вриједи. Не смијемо заборавити ни младог голмана Немању Тркуљу, који ће сигурно већ у прољећним биткама показати квалитет. Углавном, морамо бити стрпљиви и сигуран сам да ће ствари доћи на своје мјесто - додао је Зељковић.

Утакмица

Фудбалери Борца у суботу од 13 часова одиграће трећу контролну утакмицу у склопу припрема за наставак сезоне. Противник на помоћном терену Бањалучана биће прволигаш Слобода из Мркоњић Града.

- У прва два сусрета савладали смо БСК са 3:0 и новоградску Слободу за 7:0. Иако су резултати у другом плану, лијепо је када се побјеђује. Вјерујем да ћемо наставити у истом ритму, мада сада имамо ривала из лиге у којој наступамо. Биће ово прилика да се још више уиграмо, јер је екипа претрпјела доста измјена у односу на јесен - нагласио је тренер Борца Вуле Тривуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана