Цимирот у Сарајеву, Стојчев у Атирауу

Цимирот у Сарајеву, Стојчев у Атирауу 13.06.2013 09:01 | Ч. М.

Требиње - Милош Стојчев и Гојко Цимирот више нису чланови Леотара.

Млади репрезентативац БиХ Цимирот потписао је јуче уговор са Сарајевом. Добрим играма је скренуо пажњу многих клубова, а није тајна да га је желио и Владимир Гаћиновић, који је недавно преузео Звијезду из Градачца.

- Срећан сам што долазим у велики клуб. Било је неколико опција за наставак каријере, али ми је Сарајево понудило најбоље услове и мислим да је то клуб у коме могу највише да напредујем. Надам се да ћемо навијачима коначно приредити шампионско славље и да ћемо направити добар посао у Европи. Свом матичном клубу желим све најбоље и да што прије преброди кризу - истакао је Цимирот.

Иако је изгледало да ће Стојчев у будућем периоду носити дрес сарајевског Жељезничара, каријеру наставља у Казахстану у екипи Атирау. Фудбалер који је посљедњих пола године провео на "Полицама", гдје је био најбољи играч, добио је понуду из Казахстана коју није могао да одбије и потписао је уговор до 15. новембра. Атирау се тренутно налази на деветом мјесту са 14 бодова из 14 утакмица и бори се за опстанак.

- Презадовољан сам условима које сам добио у Казахстану. Лига Казахстана за мене није непознаница, јер сам и прије Леотара играо за Акжајик. Казахстанци улажу много новца у фудбал и рапидно напредују. Сигуран сам да ћемо успјети да обезбиједимо опстанак. Леотару желим све најбоље и да што прије превазиђе све проблеме који га притискају. Требиње заслужује да има јаког премијерлигаша - нагласио је Стојчев.

 

 © Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица