Cilj Leotara Premijer liga

Agencije
Cilj Leotara Premijer liga

Trebinje - U redovima jesenjeg šampiona Prve lige Republike Srpske Leotaru svode račune, prave analize urađenog, ali i uveliko kuju planove za nastavak prvenstva.

Prethodnih godina ovaj period u klubu sa "Polica" prolazio je bez aktuelnosti, a pokoja vijest počela bi da stiže sredinom januara, međutim, ove sezone je drugačija priča.

- Naslijedili smo mnogo problema što se tiče administrativnog dijela, a pošto smo počeli da radimo pred sami početak prvenstva, tada smo riješili samo osnovne probleme da bi klub mogao funkcionisati. Sada kada je prvenstvo završeno posvetili smo se tim problemima i čini mi se da se svaki dan javlja po jedan novi, ali uspijevamo da sve ispratimo i riješimo - rekao je predsjednik Skupštine Leotara Vaso Mijanović.

Iako nije najuže vezan za sportski sektor, prezadovoljan je rezultatima prvog tima.

- Da nam je neko na početku rekao da ćemo na polusezoni biti prvi ne bih mu vjerovao. Igrači i stručni štab su napravili odličan posao. Ako gledamo iz sportskog ugla, onda je sve jasno, jer svaki klub nastoji da se nađe na samom vrhu. Drugo, Leotar je klub svijetle tradicije, stari jugoslovenski drugoligaš, prvi šampion BiH i mislim da mu nije mjesto u nižem rangu. Imamo dobru priliku da se ekspresno vratimo u najviši rang, međutim, ostaje da vidimo da li ćemo imati podršku grada i ostalih sponzora - zaključio je Mijanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana