Циљ Леотара Премијер лига

Агенције
Циљ Леотара Премијер лига

Требиње - У редовима јесењег шампиона Прве лиге Републике Српске Леотару своде рачуне, праве анализе урађеног, али и увелико кују планове за наставак првенства.

Претходних година овај период у клубу са "Полица" пролазио је без актуелности, а покоја вијест почела би да стиже средином јануара, међутим, ове сезоне је другачија прича.

- Наслиједили смо много проблема што се тиче административног дијела, а пошто смо почели да радимо пред сами почетак првенства, тада смо ријешили само основне проблеме да би клуб могао функционисати. Сада када је првенство завршено посветили смо се тим проблемима и чини ми се да се сваки дан јавља по један нови, али успијевамо да све испратимо и ријешимо - рекао је предсједник Скупштине Леотара Васо Мијановић.

Иако није најуже везан за спортски сектор, презадовољан је резултатима првог тима.

- Да нам је неко на почетку рекао да ћемо на полусезони бити први не бих му вјеровао. Играчи и стручни штаб су направили одличан посао. Ако гледамо из спортског угла, онда је све јасно, јер сваки клуб настоји да се нађе на самом врху. Друго, Леотар је клуб свијетле традиције, стари југословенски друголигаш, први шампион БиХ и мислим да му није мјесто у нижем рангу. Имамо добру прилику да се експресно вратимо у највиши ранг, међутим, остаје да видимо да ли ћемо имати подршку града и осталих спонзора - закључио је Мијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана