Ćeranić za prvu pobjedu Borac m:tela

D. R.
Ćeranić za prvu pobjedu Borac m:tela

Banjaluka - Rukometaši Borca m:tel upisali su pobjedu 25:24 protiv Dervente u prvoj provjeri od starta priprema za drugi dio sezone u SEHA ligi i završnicu prvenstva BiH.

Igrači oba tima pružili su dobru igru, a gol odluke postigao je Marko Ćeranić tridesetak sekundi prije kraja meča. On je sa pet pogodaka, uz Duška Hercegovca, bio najefikasniji u redovima Banjalučana.

- S obzirom na to da nam je ovo prvi meč i da smo igrali bez trojice standardnih članova prve postave, učesnika Svjetskog prvenstva Mirka Mikića i Stefana Jankovića, te Ratka Nikolića, koji je dobio produženi odmor, zadovoljni smo kako je sve prošlo. Sva trojica trebalo bi da se na treninzima pojave početkom iduće sedmice. Već večeras od 18 časova očekuje nas novi test meč protiv Prijedora - rekao je trener Borca Aleksandar Međedović.

Igrom je zadovoljan i trener Dervente Zoran Dokić, koji nije mogao da računa na povrijeđenog Gorana Lukića, a na početku meča Zvjezdan Sibinčić dobio je nezgodan udarac loptom u oko pa više nije ulazio u igru.

- U trenažnom procesu smo od 10. januara i za sada sve ide kako smo planirali. Do nastavka Premijer lige 7. februara imamo još vremena da se uigramo, a nadam se da ćemo do tada biti kompletni - rekao je Dokić.

Najefikasniji kod Dervenćana bio je desni bek Stanko Stanković, strijelac osam pogodaka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana