Будва пријала Бијељинцима

Игор Станишић
Будва пријала Бијељинцима

Бијељина - Стручни штаб Радника из Бијељине, на челу са Младеном Жижовићем, задовољан је урађеним на десетодневним припремама на Црногорском приморју и вјерује да ће уз одређене корекције у тиму бити много ефикаснији у другом дијелу шампионата, који почиње 17. фебруара.

Поред редовних тренинга у Будви одигране су и три контролне утакмице. Савладан је ОФК Петровац са 1:0, док су мечеви са Грбљем и Сутјеском завршени неријешено 0:0, односно 2:2.

- У Црној Гори смо имали добре услове за рад, а и вријеме нас је послужило онако како смо очекивали. Најбитније је да смо одрадили све планиране активности, а појачања су оправдала свој долазак у клуб. Сада нас очекује седам дана завршних припрема и мислим да ћемо спремни дочекати прво коло наставка сезоне и утакмицу против Борца, која би могла и да одлучи о томе да ли ћемо у Лигу за првака или не - нагласио је Жижовић.

Осврнуо се и на посљедњу контролну утакмицу против Сутјеске.

- Видјело се да нам недостаје свјежине, али имамо довољно времена до наредног викенда да порадимо на неким финесама, да се одморимо и да будемо спремни. Играчи су одрадили све што се од њих тражило, једноставно вјерујем у овај тим и сматрам да можемо доћи до циља а то је шесто мјесто у Премијер лиги БиХ - додао је Жижовић.

И искусни првотимац Радника Александар Васић задовољан је урађеним.

- Добро смо радили све ово вријеме и у првом, а поготово у другом дијелу припрема гдје смо се сви максимално ангажовали да бисмо што спремније дочекали првенство. Најбитнија ствар у свему је да нема повријеђених. Надам се да ће тако и остати и да ћемо комплетни угостити Борац - рекао је Васић.

Генерална провјера

Бијељинци ће имати још једну провјеру до почетка шампионата. На Градском стадиону у Бијељини ће у суботу од 14 часова гостовати суперлигаш Србије Бачка.

- Стартери у овом сусрету требало би да започну и првенствени меч против Борца. Екипа се углавном искристализовала, можда још има неких ситних недоумица - рекао је Жижовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана