Брчанске одбојкашице освојиле Куп Републике Српске

Срна
Брчанске одбојкашице освојиле Куп Републике Српске

Брчко - Одбојкашице Женског одбојкашког клуба "Бимал – Јединства" из Брчког освојиле су Куп Републике Српске савладавши супарничку екипи "Гацко" из Гацка резултатом 3:0.

Брчанским одбојкашицама уручен је пехар Купа Републике Српске. Ово им је 15. пехар Купа Српске, а 12. узастопни.


Тренер Женског одбојкашког клуба "Бимал-Јединство" Смаил Пезеровић рекао је да се надао оваквом резултату јер је вјеровао да је екипа "Бимал-Јединство" тренутно много спремнија од екипе из Гацка.

Према његовим ријечима, супарничка екипа је веома квалитетна, али су искористили то што се тренутно бори са недостатком позиције техничара.

Тренер екипе "Гацко" Саша Слијепчевић каже да је игра коју су одбојкашице "Гацка" показале највише што оне тренутно могу пружити, те да није незадовољан већ је честитао одбојкашицама "Бимал-Јединства" на заслуженој побједи.

Он је најавио да за петнаестак дана играју првенствени меч, те се надају да ће се до тада боље припремити и бити бројнији за неколико играчица.

Утакмици је претходило уручење награде за најбољу одбојкашицу Републике Српске у 2017. години, коју је добила одбојкашица "Бимал-Јединства" Ана Гајић.

Награду је уручио предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић.

Гајићева је захвалила свима који су гласали за њу, посебно тренеру и играчицама.

Ово 24. финале Купа Републике Српске у женској одбојци одржало се у сали Гимназије "Васо Пелагић" у Брчком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана