Branimir Tulić, sportski direktor Borca: Podesili smo nišanske sprave

Darko Pašagić
Branimir Tulić, sportski direktor Borca: Podesili smo nišanske sprave

Medulin - Fudbaleri Borca zabilježili su i drugu pobjedu, u drugoj pripremnoj utakmici u Medulinu, a ovog puta savladali su austrijskog četvrtoligaša Eberau sa 4:1.

Prije toga izabranici Aleksandra Janjića slavili su nad domaćim Medulinom (3:0), a treću pobjedu u pripremnom periodu zabilježili su još na početku kada su u Krupi na Vrbasu trijumfovali nad drugoligašem BSK-om (5:0).

- Igrači koji su stigli u zimskom prelaznom roku pokazuju da će biti istinska pojačanja, ali je potrebno još da se kockice poslože - naglasio je sportski direktor Banjalučana Branimir Tulić.

Od četiri gola protiv Austrijanaca, tri su postigle novajlije. Napadač Vladimir Đilas potvrdio je golgeterske sposobnosti već u 15. minutu kada je zatresao mrežu Eberaua, a na 2:0 povisio je Ognjen Škorić krajem prvog poluvremena. Treći gol je djelo Ajdina Redžića u 57. minutu,  a asistirao mu je Đilas. Jedini gol za Eberau postigao je Barnabas Varga u 71. minutu, da bi još jedan novajlija u "crveno-plavom" dresu postigao pogodak iako je dobio priliku u posljednjih pola časa utakmice.

- Odigrali smo agresivno tokom svih 90 minuta i bili smo daleko bolji rival. Raduje podatak da smo praktično već podesili nišanske sprave i nadam se da će tako biti i u nastavku priprema, ali i u nastavku sezone kada nam svaki gol bude i te kako važan - dodao je Tulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana