Branimir Tulić, sportski direktor Borca: Odlični uslovi u Medulinu

D. P.
Branimir Tulić, sportski direktor Borca: Odlični uslovi u Medulinu

Medulin - Fudbaleri Borca su po dolasku u Medulin odradili prvi trening i svi u stručnom štabu su prezadovoljni uslovima, pogotovo zbog činjenice da im je domaćin omogućio da jedan dio treninga odrade u večernjem terminu, pod svjetlošću reflektora.

Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić u jutarnjim časovima praktikuje rad u teretani, koji se bazira na sticanju snage i vježbama balansa i stabilizacije. U popodnevnim časovima je na programu rad sa loptom, gdje se uvježbavaju tehničko-taktičke varijante.

- Moram pohvaliti domaćine koji su nam omogućili odlične uslove za rad. Igrači su svjesni činjenice da moramo spremni dočekati prvo kolo nastavka prvenstva, a do tada je neophodno da uigramo sve linije tima - naglasio je Janjić.

Prvu kontrolnu utakmici na pripremama u Hrvatskoj Banjalučani će odigrati u subotu, kada se od 15.30 časova sastaju sa domaćin Medulinom.

- U ovom susretu protiv hrvatskog trećeligaša svi će dobiti određenu minutažu, osim Željka Đokića, koji radi po posebnom programu, jer se posljednji priključio ekipi - naglasio je Janjić.

I onako dobru atmosferu u ekipi popravila je vijest iz Banjaluke da je povratnik u "crveno-plave" redove, iskusni Boris Raspudić postao otac. Njegova supruga Gorica rodila je sina i bio je to razlog za slavlje u Medulinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana