Бранимир Тулић, спортски директор Борца: Одлични услови у Медулину

Д. П.
Бранимир Тулић, спортски директор Борца: Одлични услови у Медулину

Медулин - Фудбалери Борца су по доласку у Медулин одрадили први тренинг и сви у стручном штабу су презадовољни условима, поготово због чињенице да им је домаћин омогућио да један дио тренинга одраде у вечерњем термину, под свјетлошћу рефлектора.

Шеф стручног штаба Александар Јањић у јутарњим часовима практикује рад у теретани, који се базира на стицању снаге и вјежбама баланса и стабилизације. У поподневним часовима је на програму рад са лоптом, гдје се увјежбавају техничко-тактичке варијанте.

- Морам похвалити домаћине који су нам омогућили одличне услове за рад. Играчи су свјесни чињенице да морамо спремни дочекати прво коло наставка првенства, а до тада је неопходно да уиграмо све линије тима - нагласио је Јањић.

Прву контролну утакмици на припремама у Хрватској Бањалучани ће одиграти у суботу, када се од 15.30 часова састају са домаћин Медулином.

- У овом сусрету против хрватског трећелигаша сви ће добити одређену минутажу, осим Жељка Ђокића, који ради по посебном програму, јер се посљедњи прикључио екипи - нагласио је Јањић.

И онако добру атмосферу у екипи поправила је вијест из Бањалуке да је повратник у "црвено-плаве" редове, искусни Борис Распудић постао отац. Његова супруга Горица родила је сина и био је то разлог за славље у Медулину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана