Borac želi šesti trijumf

Siniša Kotaraš
Borac želi šesti trijumf

Banjaluka - Prema riječima direktora RK Borac Vladimira Brankovića, sve je spremno za početak finalnog turnira za pobjednika Kupa BiH.

“Crveno-plavi” su domaćini i organizatori završnice ovog takmičenja koje se igra sutra i prekosutra u “Boriku” i sasvim je razumljiva njihova želja da i šesti put pehar namijenjen pobjedniku završi u vitrinama Borca.

- Koliko su svi učesnici ozbiljno shvatili ovaj turnir, najbolje govori podatak da će svi već u toku današnjeg dana stići u Banjaluku. Mi smo završili sve pripreme, sve je spremno i siguran sam da će sa tehničke strane sve biti na najvišem nivou - istakao je prvi operativac banjalučkog premijerligaša.

Borac je do sada pet puta osvajao ovaj trofej, a Bojan Unčanin i njegovi igrači ističu kako će dati sve od sebe da i šesti put budu najbolji u ovom takmičenju. 

- Kraj sezone i ovaj period nakon toga iskoristili smo da se što bolje pripremimo za Kup. Silom prilika morali smo u finišu prvenstva da pružimo priliku nekim mladim igračima i oni su je, na moje veliko zadovoljstvo, iskoristili. U polufinalu nas čeka vjerovatno najteži protivnik, Zrinjski, ekipa koja brani ovaj trofej osvojen prošle godine, i ima veliki motiv da pokuša da se okiti još jednim. Ipak, mi smo domaćini, igramo pred svojom publikom, napokon mogu da računam na sve prvotimce, sa izuzetkom Armina Marića, i imamo pravo da budemo optimisti - rekao je strateg Banjalučana Bojan Unčanin.

Atmosferu iz svlačionice prenio je kapiten Đorđe Ćelić koji je, u ime saigrača, obećao maksimum zalaganja i borbenosti.

  • Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za meč sa Zrinjskim, kojeg smo svi priželjkivali baš u polufinalu. Mislim da možemo do finala, a onda i do pehara tako da bismo se osvajanjem Kupa odužili našim navijačima za neke propuste tokom sezone - naglasio je Ćelić.

Bez Marića

Zdravstveni bilten “crveno-plavih” znatno se popravio u prethodnih nekoliko sedmica.

  • - Napokon mogu da računam na sve prvotimce, sa izuzetkom Armina Marića i imamo pravo da budemo optimisti - rekao je Unčanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana