Borac želi nastavak serije bez poraza

D. P.
Borac želi nastavak serije bez poraza

Banjaluka - Svjesni smo svih kvaliteta Veleža, ali ako pružimo maksimum na stadionu "Vrapčići", možemo ostati neporaženi.

Naglasio je ovo defanzivac banjalučkog Borca Draško Žarić pred nedjeljni susret sedmog kola Premijer lige BiH, u kojem Banjalučani od 16 časova gostuju kod Veleža.

- Odlično smo radili u ovoj pauzi i ubijeđen sam da u otvorenoj utakmici možemo da se vratimo u Banjaluku sa bodom ili tri. Mostarci imaju velike ambicije ove sezone, silno su se pojačali, ali mi želimo da nastavimo seriju bez poraza - naglasio je Žarić.

Šef stručnog štaba čete sa Gradskog stadiona Dragan Jović u ovom susretu može da računa na sve raspoložive snage.

- Ova reprezentativna pauza i te kako nam je dobro došla, jer smo imali mini-pripreme, u kojima smo pokušali da nadoknadimo ono što nismo stigli prije početka sezone. Vjerujem da smo u tome uspjeli i da ćemo u sljedećim mečevima igrati još bolje - istakao je Jović.

U prvenstvenoj pauzi Banjalučani su odigrali kontrolni meč protiv člana Jelen superlige Srbije OFK Beograda, u kojem su poraženi sa 1:2.

- Iako smo izgubili, ovaj meč je bio pun pogodak, jer je bio prilika da oni igrači koji su u prethodnim mečevima imali manju minutažu zaigraju. Među njima ima njih nekoliko na koje treba obratiti pažnju i koji su izdanjem protiv "romantičara" pokazali da su veoma blizu prvog tima. Zato ćemo sa praksom odigravanja kontrolnih mečeva nastaviti i ubuduće, kad nam se god ukaže prilika - naglasio je Jović.

On vjeruje da u susretu protiv Mostaraca Borac može ostati neporažen.

- Igramo sa veoma ambicioznom ekipom, koja u svakom trenutku zna šta hoće. Međutim, i mi imamo svoje cilj, a to je da se iz Mostara vratimo neporaženi. Igrači su svjesni da do njega neće biti lako doći, ali sam siguran da će dati sve od sebe i da ćemo se u Banjaluku vratiti uzdignuta čela - dodao je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana