Борац упозорио Фудбалски савез БиХ на судију Шеховића

klix.ba
Борац упозорио Фудбалски савез БиХ на судију Шеховића

ФК Борац послао је писмо Фудбалском савезу Босне и Херцеговине у којем је упозорио на сарајевског судију Адмира Шеховића и његов "неједнак критериј" у првој утакмици против Младости, а све пред меч 14. кола Премијер лиге БиХ.

Наиме, сарајевски судија Шеховић поново је делегиран на мечу Борца против Младости, а бањалучки клуб с њим нема "позитивна" искуства.

Шеховић је био главни судија на Градском стадиону у Бањалуци у 3. колу, који су изабраници Едиса Мулалића ријешиили у своју корист поготком Аладина Шишића већ у првом минуту.

Сарајевски судија је, по мишљењу многих љубитеља фудбала у Бањалуци, на тој утакмици превидио "два једанаестерца" за Борац, али и пропустио да покаже црвени картон гостима због приговора и ударања фудбалера Борца без лопте.

Како је Савез поново делегирао Шеховића, из Платонове су послали допис у ФСБиХ од којег траже да "обрате пажњу на дијељење правде" сарајевског судије.

Иначе, Шеховићу ће у Добоју код Какња помагати такође Сарајлије Џенан Милић и Харис Баковић, четврти арбитар је Емир Спахалић из Мостара, а делегат Требињац Милан Јанковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана