Борац ухватио прољећни ритам

Душан Репија
Борац ухватио прољећни ритам

Бањалука - Пуни снаге и ведрог расположења рукометаши Борац м:тела вратили су се са седмодневних припрема у Макарској гдје су према ријечима тренера Бојана Унчанина одрадили све што су замислили.

Дворане, теретане, базени, игралишта, атлетска стаза, све је било на располагању "црвено-плавима" како би што боље искористили боравак на хрватском приморју. За многе рукометаше ово је био први одлазак на припреме, с обзиром на то да Бањалучани због тешке финансијске ситуације годинама нису изашли из града уочи старта или наставка сезоне.

- Стварно нам је пријало. Имали смо све услове и захвалио бих управи на овом што нам је обезбиједила. Били смо вриједни, на сваком тренингу је прштало, тако да је одлазак на припреме пун погодак. Није нам пало тешко ни што смо већину тренинга одрадили без лопте, јер знамо колико је важан базични дио. Посљедњих неколико дана тренер нас је нарадио и игром на два гола - рекао је средњи бек Горан Даничић.

До наставка Премијер лиге остале су још три седмице, па ће наставак припрема протећи у знаку одигравања пријатељских мечева. Послије само неколико дана код куће поново ће пут Хрватске само мало сјеверније.

- Првог дана фебруара гостујемо Замету у Ријеци, дан касније играмо са Поречом, а постоји могућност да 3. фебруара одиграмо са Умагом. Задовољан сам како су момци све одрадили, најбитније је да су сви здрави, а надам се да ће тако и остати. Драго ми је да се добро уклопио и једини новајлија Харис Буљина, а није му тешко јер је већина момака осим двојице ветерана Дејана Унчанина и Бојана Љубишића приближно истих година. Сваке припреме додатно подижу и дух заједништва екипе, тако да се надам да ћемо у наставку првенства бити још бољи и испунити све циљеве  - рекао је Бојан Унчанин.

Слога послије Борца

Док су се рукометаши Борца паковали за полазак кући у хотел су стигли рукометаши Слоге из Добоја који ће у Макарској остати до суботе.

- Упоредо с нама у хотелу били су млади фудбалери Сарајева и Жељезничара - рекао је Даничић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана